Is het mogelijk om geld te verdienen met het klikken van links?

Ja, het is mogelijk geld te verdienen links klikken. Kan je hiermee veel geld verdienen? Nee, niet echt. Je kan er hooguit een zak centje mee verdienen. Je bent eigenlijk met veel mensen uit india, pakistan en andere delen van Azie en Afrika aan het concureren.

De verdiensten zijn erg laag en je moet serieus hieraan meewerken. Je kan je opgeven voor een taak om die te voltooien, maar je moet ook een ‘bewijs’ leveren dat je die simpele taak  hebt volbracht. Een bewijs kan van alles zijn wat de opdrachtgever van je verlangt. Dat kan zijn een screenshot, een code die verschijnt, opgeven van een naam en nog veel meer. Daarna duurt het ook een paar dagen voordat je taak die je hebt uitgevoerd, wordt bekeken en je wordt uitbetaald. Stel je voert vandaag een taak uit, over 2 dagen wordt het bekeken en op dag 3 of later krijgt je het bedrag op je account.

Wat heb je nodig?

Je hebt nodig een emailadres waarmee je een account kan aanmaken. Verder heb je een werkende mobiele telefoon nodig, want je moet je account verifieren. Hiiervoor krijg je een code die je ontvangt op je telefoon. Deze code moet je weer invullen in het scherm. Met het invullen van deze code wordt je account definitief geaccepteerd.

Ben je eenmaal geaccepteerd, dan kan je kijken wat voor ‘jobs’ er zijn en of je denkt hiervoor in aanmerking te komen. Deze ‘jobs’ betalen/vergoedingen die varieren van een paar cent tot en met een paar euro(hooguit Euro 2). Hoe meer je moet doen voor een job, hoe meer je kan verdienen. Je moet wel aan een aantal eisen voldoen en voor elke job moet je dus aan het eind van traject ter verificatie iets invullen of uploaden.

Daarnaast heb je Paypal account nodig, waar je jouw verdiensten kan naar kan overzetten. Dit kan trouwen pas als je meer dan $9.00 hebt verdiend.

Let wel dat je hier geen salaris mee zal verdienen! Stel je kan per uur 6 jobs uitvoeren voor $0,50 . Dan heb je dus nog geen €3,00 per uur verdiend. Dat is bijzonder weinig voor Nederlandse begrippen. Uiteraard ben je vrij om je aan te melden en kijken of er wat tussen zit voor je.

Heb je nog extra vragen? Stuur een email naar info@ikverdiengeldmet.nl

Zie deze website: microworkers.com

Succes.